Rollup Penta

950.00 kr3,199.00 kr

Nollställ
spennare

Beskrivning

Kompakt rollup i hög kvalité!

Rollup Penta inkl tryck och tygväska

Från Svenska rolluptillverkaren Spennare med en liten och smidig design med hög kvalité. Eftersom rollupkasseten har livstids garranti och hög kvalité på tryckvåden är systemet ett tryggt val för företag, organisationer, föreningar, mm till event, mässa eller annan skyltning. Rollup Penta finns i bredder 60, 85, 100, 125 och 150 cm med en justerbar höjd från 160 till 220 cm. Även flera kan flera system sammankopplas för bilda större bilder (tillbehör). Därför är detta en av marknaders absolut bästa rollup till bra pris.

Rollupen leveras komplett med tygväska.

Produktionstid av Rollup Penta

Produktionstiden är den tiden vi behöver för att producera er beställning. Efter produktionen skickas beställningen till er eller hämtas hos oss. Produktionstiden är samma dag till 10 arbetsdagars beroende efter behov, tänk på att frakttiden kan variera. 

Tryckfil

Tryckfilsmallar finns att ladda ner under fliken mallar, behöver du hjälp med att ska skapa tryckfil? här hittar du tryckfilsframtagningshjälp!

Mer produktinformation på spennare.com

Liten video från Spennare

Brand

Spennare

Spennare en Svensk tillverkare av diplayprodukter av kvalité till rätt pris. Flera av Spennares rollup, mässväggar, podier har fått utmärkelse som Red dot Design Award men även flera displaystem har livstids garranti.
spennare

Mer information

Vikt3 kg
Dimensioner160-220 cm
RollUp storlek

, , , ,

Leveranstid

, ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Rollup Penta”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *